Premierul Florin Cîţu le răspunde, într-o postare pe Facebook, unor tineri aflaţi la Vama Veche care ar vrea ca restricţiile de circulaţie să fie instituite mai târziu de 10 seara şi l-au invitat să li se alăture. Prim-ministrul le-a promis că se vor vedea vara aceasta şi în Vamă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui material difuzat de ştirile Pro TV, câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

„Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, i-au transmis tinerii premierului.

„Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”, le-a replicat şeful Executvului sâmbătă, într-o postare pe Facebook, distribuind materialul realizat de Pro TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.