Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în şedinţa de Guvern, că Executivul se asigură că sistemul de sănătate publică are finanţare asigurată până la sfârşitul anului. ”Alocăm 3,5 miliarde de lei pentru medicamente şi materiale, 200 de milioane pentru pentru funcţionarea spitalelor, iar săptămâna viitoare ministrul de Finanţe va veni cu diferenţa pentru luna noiembrie de 196 de milioane”, a anunţat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, ne asigurăm că sistemul de sănătate publică are finanţare asigurată până la sfârşitul anului, alocăm 3,5 miliarde de lei pentru medicamente şi materiale sanitare, plus săptămâna aceasta 200 de milioane de lei pentru cheltuieli ale spitalelor şi săptămâna viitoare ministrul de Finanţe va veni cu diferenţa pentru luna noiembrie de 196 de milioane”, a spus premierul Ciolacu.

El a precizat că totodată, Guvernul aprobă prin memorandum şi plăţile necesare pentru continuarea unor noi mari investiţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara şi Sp de Urg pentr copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.