Prefectul Capitalei a emis ordinul de încetare a mandatului lui Robert Negoiţă la Primăria Sectorului 3 ca urmare a faptului că este candidat la alegerile locale din partea altui partid decât PSD, pentru care a candifdat în 2016. Ordinul poate fi atacat în termen de zece zile la instanţa de contencios administrativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ordinul privind încetarea calităţii de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoiţă a fost semnat luni, dar poate fi contestat în termen de 10 zile.

Negoiţă candidează la alegerile locale din partea Alianţei electorale Pro România 2020.

PSD a trimis Prefecturii Bucureşti încă din 17 iulie o solicitare pentru încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiţă, după ce acesta a anunţat înfiinţarea unui nou partid. PSD invoca prevederile legale referitoare la pierderea mandatului, în momentul părăsirii formaţiunii din partea căreia a fost ales.

Negoiţă a anunţat în 26 august că a fost diagnosticat cu COVID-19.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.