Fostul premier Victor Ponta se află vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul Tel Drum, în care este acuzat şi liderul PSD Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poate o să-mi aducă noroc, că aţi văzut că martoriii în dosarul ăsta, unul e şef la ANCOM, unul e ministru de Finanţe”, a afirmat Ponta la sosirea la DNA,

Cu o zi în urmă el a prezentat documentele care atestă că a fost chemat ca martor la DNA în dosarul lui Liviu Dragnea şi l-a acuzat pe liderul-social democraţilor că a minţit când a spus că el l-a denunţat. De asemenea, Ponta spune că Dragnea are un „plan pervers” prin care îngroapă PSD, „ca să scape cu banii de la Tel Drum”.

"Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui - iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia?”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.