Fostul prim ministru Victor Ponta a transmis, la şedinţa solemnă a Parlamentului, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale "românilor obişnuiţi, care îşi plătesc taxele şi impozitele", el spunând că speră ca politicienii să se ridice la nivelul aşteptărilor acestor români "mai mult decât o singură zi pe an".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ponta a spus, luni, în faţa Parlamentului reunit în şedinţa solemnă dedicată zilei de 1 Decembrie, că vrea să le transmită un mesaj "românilor obişnuiţi".
 
"După atât de multe, frumoase şi îndreptăţite cuvinte spuse până acum cred că este suficient ca, în numele grupului Pro România, să adresez un mesaj de sănătate şi bunăstare tuturor românilor obişnuiţi, cei care se trezesc dimineaţa, îşi duc copiii, nepoţii la şcoală, merg la muncă, plătesc taxe, impozite, îşi văd viitorul alături de România într-o formă sau alta şi să sper doar că noi, cei de aici, prezenţi în această zi, reuşim mai mult decât o singură zi pe an să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor", a spus Victor Ponta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.