Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat duminică seara, la Antena 3, că raportul PSD privind activitatea Cabinetului Grindeanu este o fabulaţie, chiar dacă a fost elaborat de Darius Vâlcov, care este un om deştept, cu care a lucrat bine, dar care nu se pricepe chiar la toate domeniile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Criza politică a fost declanşată de Liviu Dragnea, de nimeni altcineva. Brusc, din senin, am aflat că domnul Dragnea vrea să îl schimbe pe domnul Grindeanu şi a venit cu un raport în care, după ce ne-a zis tot timpul că acest guvern e foarte bun... Dacă este ineficient Guvernul, am văzut şi eu acel raport care este fabulaţie, mie îmi place aşa de inventivitatea lui Darius Vâlcov”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a susţinut că a lucrat bine cu Darius Vâlcov, care este un om deştept, dar care nu se pricepe chiar la toate domeniile.

„Am lucrat bine cu Darius Vâlcov şi e un om deştept, înţeleg dacă a executat şi el un ordin. Ideea e următoarea: Darius Vâlcov, un om deştept, nu se pricepe domne la Cultură să îmi spună mie ce nu a făcut Ministerul Culturii, nu se pricepe la sport, nu se pricepe la mediu”, a adăugat secretarul general al Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.