Preşedintele Pro România susţine, miercuri, că Guvernul Orban dă dovadă de lipsă de ”neseriozitate, demagogie şi incompetenţă”, întrucât a trimis un punct de vedere de respingere a unui proiect de lege iniţiat de patru parlamentari PNL. Proiectul de lege prevede reducerea TVA de la 19 la 16 la sută şi reducerea TVA la alimente la 5%

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, la Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor, a fost discutata propunerea legislativă iniţiată de 4 parlamentari PNL: 1.  Reducerea TVA de la 19% la 16% 2. Reducerea TVA la alimente de la 9% la 5%. Pro România este gata să voteze pentru aceste modificări fiscale - însă Guvernul Orban tocmai a trimis un punct de vedere pentru respingerea proiectului iniţiat de parlamentarii PNL”, a scris, miercuri, pe Facebook, Victor Ponta.

Acesta afirmă că ”guvernarea ţării presupune seriozitate şi profesionalism”.

”Situatia de ieri de la Comisia de Agricultură arata tocmai neseriozitate, demagogie şi incompetenţă! Iată de ce parlamentarii Pro România au refuzat să voteze pentru învestirea Guvernului PNL - Orban”, a mai scris Ponta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.