Fostul premier Victor Ponta susţine că alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii nu este ”un pericol pentru România”, ci este o oportunitate de care putem să ne folosim sau ”să ne transformăm în noul Stat ISIS în care totul se reduce la puşcării şi «speri să crăpi»!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”«Politics must be about people» - a spus de multe ori Donald Trump în timpul campaniei sale - «Politica  trebuie să fie despre oameni» Nu despre ce «trebuie» sau despre cum «credem noi că e mai bine» sau despre «poporul e prost sau dezinformat şi nu înţelege ce trebuie să voteze»sau despre ce spun analiştii şi ce vor «instituţiile»! Poporul sau «Sistemul»? La această întrebare americanii au răspuns!”, a scris Ponta pe Facebook. 

El spune că cei care nu au înţeles Brexitul nu vor înţelege nici votul americanilor pentru Donald Trump.

”Cine nu a înţeles ce s-a întâmplat la Brexit nu înţelege nici acum. Şi nu va înţelege nici în continuare - şi mă refer în special la Propaganda  din România! Iar poporul american a fost de acord cu Trump şi l-a votat! Şi Poporul ştie întotdeauna mai bine ce trebuie făcut! Opinia mea e clară - alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România (cum ne tot ameninţă Propaganda Securistă. Este o oportunitate pe care putem să o folosim pentru binele nostru (dacă suntem în stare). Sau să ne transformăm în noul Stat ISIS în care totul se reduce la puşcării şi «speri să crăpi»!”, a mai scris Ponta. 

El susţine că în România, pe 11 decembrie, la alegerile parlamentare, ”putem să facem politică pentru popor sau să lăsăm "Sistemul" şi pe "ciolosii" săi să ne decidă viaţa, pentru că "ei ştiu mai bine"!”.

”Aş vrea să cred că şi noi putem fi ca americanii! PS: mi-a spus cineva acum primul banc după alegerile din SUA - George Soros a cerut deja azil politic în România”, şi-a încheiat postarea fostul premier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.