Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că PSD nu poate câştiga „un scor bun” la alegerile care urmează dacă rămâne „sigur, izolat” , el adăugând că nu crede că social-democraţii sunt „pregătiţi” în acest moment să revină la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În România (...) e încă nemulţumirea şi valul împotriva a ceea ce a fost PSD cu Liviu Dragnea. Cu locurile rele, cu lupta cu Justiţia. E clar că pentru PSD, un PSD singur, izolat, nu există nicio şansă nici de a câştiga primării, nici de a câştiga un scor bun. (...) Interesul PSD este să nu fie izolat”, a declarat liderul Pro România duminică seară, la România Tv.

Ponta spune că nu crede că acum social-democraţii sunt „pregătiţi” să revină la guvernare.

„Eu nu cred că PSD-ul e pregătit acum să se întoarcă la guvernare. Nu cred că Pro România poate guverna cu şapte la sută. (...) Dar avem obligaţia să pregătim o alternativă” a mai spus liderul Pro România.

El crede că după scrutinul parlamentar România va avea un guvern PNL -USR despre care susţine că „ va fi un fel de Convenţia Democratică”. 

Ponta s-a arătat de asemenea „convins” că Ludovic Orban nu va mai fi premier după alegerile parlamentare, spunând că Orban e „mult sub partid”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.