Preşedintele Pro România, Victor Ponta, anunţă că parlamentarii formaţiunii nu vor vota prelungirea stării de alertă, el catalogând demersurile Guvernului drept "manevre antinaţionale”, al căror rol ar fi acela de a "ţine populaţia României speriată şi ameninţată” pentru ca alegerile să aibă loc "cât mai repede”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Noi, cei de la Pro România, nu am votat nici învestirea Guvernului Orban, nu am votat nici pentru starea de alertă şi evident că şi acum vom vota împotrivă”, a spus Ponta marţi seară, la Antena 3.
 
El a catalogat demersurile Guvernului drept "manevre antinaţionale”, al căror rol ar fi acela de a "ţine populaţia României speriată şi ameninţată” pentru ca alegerile să aibă loc "cât mai repede”. 
 
Ponta a explicat că, în opinia Pro România, Guvernul Orban este unul "antinaţional" şi că actualul Executiv "rămâne în funcţie pentru a fi sigur că economia românească este distrusă şi îngenuncheată în perioada următoare”. 
 
Ponta a precizat că nu a regretat niciun moment că a votat "mereu împotriva Guvernului Orban".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.