Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat marţi, la Parlament, că secretarului de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Moţ, căreia Tudorel Toader i-a delegat atribuţiile, i s-a făcut rău înaintea şedinţei de guvern, care era programată în această zi, după ce a primit un telefon de la preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu trebuiau să vină miniştrii, au venit toţi cei împuterniciţi, absolut toţi, cu excepţia doamnei secretar de stat Moţ de la Olt care înţeleg că i s-a făcut rău. Ştiţi cum li se face rău, practic i s-a făcut rău când a sunat-o domnul Stănescu de la Olt. Problema e următoarea: azi, la şedinţa de Guvern aveam o ordonanţă de la doamna Sevil Shhaideh cu fonduri europene, o ordonanţă de la domnul Petrescu cu Start-up nation, o ordonanţă de la ministrul Transporturilor cu taxa de drum, adică erau chestiuni importante”, a afirmat Victor Ponta.

El a mai spus că „moţiunea nu va trece şi atunci, joi, avem o şedinţă normală” la care vor veni toţi miniştrii.

„După moţiune, viitorul PSD va fi tragic”, a conchis Victor Ponta.

Şedinţa Executivului se amână până joi, când ”premierul este convins că toţi miniştrii vor fi prezenţi la şedinţă”, a anunţat anterior purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

Surse guvernamentale declaraseră pentru News.ro că şedinţa de guvern se amână, după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Moţ, căreia Tudorel Toader i-a delegat atribuţiile, el nefiind în Bucureşti, a transmis că i s-a făcut rău şi nu poate participa la şedinţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.