Liderul Pro România, Victor Ponta, afirmă că se întreabă cine nu lasă acum Guvernul Orban să facă lucrurile promise şi să guverneze. "Am şi eu o întrebare de cetăţean: Dacă tot îl daţi jos pe Orban de ce v-aţi mai chinuit atât să îl puneţi?(...) Pro România a fost şi rămâne în Opoziţie faţă de prostie, incompetenţă şi minciună / şi suntem de acord să facem alegeri oricând-dar după Alegeri o să faceţi ceva bun pentru oameni sau iar o să spuneţi cine nu vă lasă şi de ce nu puteţi?", adaugă Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am şi eu o întrebare de cetăţean (nu turmentat - ci indignat): Dacă tot îl daţi jos pe Orban de ce v-aţi mai chinuit atât să îl puneţi? De ce aţi mai negociat şi semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR, PMP şi Minorităţi (în care oricum promiteaţi lucruri care se bat la cap şi de care nu aveaţi nicio intenţie să vă ţineţi) / de ce aţi mai cerut Sistemului să îşi activeze “conservele politice” să ţipe cu toată gura că trebuie votat Guvernul “Orban” pentru “interesul national” (după care au replantat “conservele” înapoi la PSD ca să nu lipsească din selfie nici proştii nici hoţii) / de ce aţi mai forţat Constituţia şi bunul simţ să adoptaţi un Buget pe 2020 care oricum se aplică maxim până în Iulie / de ce transferaţi în fiecare zi parlamentari loviţi brusc de “iubirea de stabilitate” / de ce aţi zis că vă ocupaţi voi anul acesta de ce nu a făcut Dragnea & Gaşca : spitale regionale, autostrăzi, şcoli, gaze din Marea Neagră şamd?", a scris Victor Ponta pe Facebook, sâmbătă.
 
El a menţionat că, din noiembrie 2015 până acum, au fost şase premieri "şi peste 100 de miniştri-unul mai deştept ca altul / abia se chinuie să finalizeze ce am început noi în 2014 /-şi ne mirăm că nu mai construim nimic?".
  
"Cine nu lasă acum Guvernul “Orban” să facă treabă (să nu îmi spuneţi de Ciolacu şi noua/vechea lui echipă de securişti resapati şi olguti în lipsă de pastile că nu este nici măcar de râs-e de plâns) / aveţi Preşedinte, Guvern, majoritate parlamentară, toate instituţiile statului şi ale UE de partea voastră-de ce nu guvernaţi ţara?, s-a întrebat Ponta.
 
El a afirmat că nu a votat Guvernul Orban "ştiind de la început că este un “Guvern-fake", dar acum îi întreabă pe cei care au votat acest Guvern şi spun că trebuie să îşi dea demisia: "aţi fost naivi când l-aţi votat (sau doar ipocriţi şi cinici)?".
  
"Pro România a fost şi rămâne în Opoziţie faţă de prostie, incompetenţă şi minciună / şi suntem de acord să facem alegeri oricând-dar după Alegeri o să faceţi ceva bun pentru oameni sau iar o să spuneţi cine nu vă lasă şi de ce nu puteţi?", a conchis Victor Ponta. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.