Liderul Pro România Victor Ponta anunţă din nou, cu mai puţin de o oră înaintea dezbaterii în Parlament, că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am anunţat de peste o săptămână în mod insistent că voi vota moţiunea contra Guvernului PNL Orban dacă acesta va limita dreptul la Sănătate al cetăţenilor! Asta voi face!”,. a scris Ponta pe Faceook cu mai puţin de o oră înaintea moţiunii de cenzură.

Cu o zi în urmă, el scria că un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament şi la vot de către cetăţeni. Comentariul său viza legea reformei în sănătate, pe care Guvernul a şi promovat-o marţi seară prin OUG.

”Aşa cum am spus: un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie - este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament şi la vot de către cetăţenii afectaţi in mod direct!”, scrie Ponta pe Facebook, comentând Ordonanţa prin care programele naţionale de sănătate - finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi, act normativ adoptat de Guvern.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.