Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, după consultările de la Cotroceni, că opţiunea partidului este un guvern stabil, de profesionişti. ”I-am spus domnului preşedinte că, dacă vrea de la Pro România un candidat care să facă o majoritate, acela sunt eu”, a afirmat Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Opţiunea Pro România este un guvern stabil, de profesinişti, un guvern de oameni care să se preocupe imediat de problemele stringente. Ce s-a schimbat din punctul ostru de vedere, faţă de acum 2 săptămâni este că atunci am avut o propunere-, un tehnocrat, care întrunea srijinul a două grupuri. Acum, în condiţiile în care cei de la PSD s-au răzgândit puţin, şi având în vedere decizia CCR care cere un candidat care să formeze o majoritate, deocamdată la Pro Roomânia opţiunile au fost un pic mai reduse”, a afirmat Ponta, după consultări.

”I-am spus domnului preşedinte că, dacă vrea de la Pro România un candidat care să facă o majoritate, acela sunt eu. Am făcut de patru ori majorităţi parlamentare aş putea să fac şi a cincea oară”, a adăugat Ponta.

Acesta a afirmat că parlamentarii foraţiunii vor vota un guvern de specialişt, dacă preşedintele nu-i va ”face surpriza” de a-l desemna.

”Ne-am arătat disponibilitatea de a discuta cu persoana pe care o va desemmna şi, dacă există o soluîţie bună pentru românia, un guvern profesionist, putem să sprijinim”, a spus Ponta.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.