Liderul Pro România, fostul preşedinte al PSD Victor Ponta, le transmite social-democraţilor că acum este cazul să se apucaţi să guverneze bine chiar de mâine, pentru că altfel e jale şi pentru ei şi pentru noi toţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„V-aţi ales - foarte bine ; gata cu “Epoca şi Echipa Dragnea” - f bine ; votul a fost democratic - f bine ; gata cu “Statul Paralel” şi “Europa e de vină” - f bine ! Acum e cazul să vă apucaţi să guvernaţi bine - chiar de mâine - nu mai puteţi da vina pe nimeni ! Că altfel e jale - şi pentru voi şi pentru noi toţi!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, la congresul extraordinar al partidului, în timp ce Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor - secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.