Fostul premier Victor Ponta compară actuala situaţie din PNL cu o secvenţă dintr-un film cu Stanley Laurel şi Oliver Hardy, în care cele două personaje încearcă să ducă un pian pe scări, dar acesta alunecă, menţionând că bătălia la Capitală se va da între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deci situaţia deja este exact ca în filmuleţul celebru - Stan şi Bran de la PNL (Gorghiu şi Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul («candidatul») pe scări! Nu a ieşit cu Buşoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul! După ce au ţipat că vor guvernarea şi l-au pus pe Cioloş tehnocratul, au ţipat că vor câştiga Bucureştiul şi au terminat prin a arăta exact gradul de penibil şi degringolada la care nici măcar PNŢCD nu ajunsese!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier a spus că bătălia pentru Primăria Capitalei se va da între Gabriela Firea, candidatul PSD, şi Nicuşor Dan.

”Acum măcar e destul de clar - bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. Nu este deloc aşa uşor cum pare, dar cred că PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou la Primăria Generală , după 2012! Ceea ce cred că e corect (ţinând cont de oferta celorlalţi) şi e şi foarte bine!”, a mai transmis Ponta.

Marian Munteanu a anunţat că renunţă la intenţia de a candida pentru Primăria Generală din partea PNL invocând lipsa unei echipe de candidaţi la primăriile de sector care să-l susţină fără rezerve şi acuzaţiile la adresa sa, pe care le consideră fără temei.

Marian Munteanu a făcut anunţul retragerii în cadrul unei conferinţe de presă, în care a afirmat din nou că acuzele ce i s-au adus sunt nedrepte.

În al doilea rând, Munteanu a invocat şi lipsa susţinerii din partea unor candidaţi la primăriile de sector şi a unor lideri din partid care au dat crezare acuzaţiilor sau care s-au demoralizat.

"Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea aşa cum ar fi trebuit - unii s-au demobilizat, alţii au dat credit unor acuzaţii, s-a ajuns ca primari candidaţi să se desolidarizeze de campania mea (...) În momentul în care această echipă este pusă în primejdie, este datoria mea să acţionez astfel încât sa nu contribui la adâncirea unor disensiuni", a mai spus Marian Munteanu, care le-a mulţumit membrilor PNL care nu s-au lăsat influenţaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.