Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă a activităţii SPP este „încă una din păcălelile cu care suntem ţinuţi zi de zi” pentru a nu vedea faptul că guvernarea nu este bună, legea salarizării a iesit „un dezastru”, iar Tudorel Toader şi Liviu Dragnea „luptă cu statul paralel din Japonia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-am avut nicio problem (cu SPP – n.r.), dar ştiţi foarte bine. SPP-ul nici mie nu îmi comunica dacă voiam să îi întreb unde s-a dus vreun ministru din cabinetul meu, nu-mi spuneau şi e foarte bine că nu îmi spuneau, că au nişte obligaţii legale. Cred că este încă una din păcălelile cu care suntem ţinuţi zi de zi, ca să nu vorbim despre faptul că nu există guvernare bună, să nu vorbim despre faptul că legea salarizării a ieşit un dezastru, despre toate nebuniile din Codul Fiscal şi să nu îi întrebaţi pe domnul Toader şi domnul Dragnea cum luptă ei cu statul paralel din Japonia”, a declarat Victor Ponta.

Înfiinţarea Comisiei de anchetă privind Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) va fi decisă în plenul reunit marţi, la ora 14.00. Potrivit proiectului de înfiinţare a Comisiei, aceasta va fi condusă de un membru PSD, un vicepreşedinte PNL şi un secretar de la ALDE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.