Liderul Pro România Victor Ponta afrimă, referindu-se la o eventuală colaborare cu PSD sau la reîntoarcerea unor membri, că cei din partidul său nu vor să se facă iar “fraţi” cu hoţi si incompetenţi ca să primim şi noi un pic de “ciolan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 "Ah-nici nu vă inchipuiiti ce bine ne simţim când spunem NU!!! Noi suntem ProRomania şi suntem foarte mulţumiţi cu asta! Chiar suntem ALTFEL şi rămânem aşa! Noi de la ProRomania suntem oameni liberi-chiar NU suntem de vânzare ca alţii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminică la vot şi facem marţi invers! Chiar nu ne facem iar “frati” cu hoţi şi incompetenţi ca să primim şi noi un pic de “ciolan”! Chiar am înţeles ce au vrut să spună oamenii prin votul din 26 Mai şi nu îi sfidam şi nici nu încercăm să îi prostim! Chiar am înţeles că problemă României nu era omul Liviu Dragnea-ci “Sistemul Liviu Dragnea”-şi toţi acum vor să rămâna în “Sistemul LD” după ce au scăpat rapid de om!", scrie Pionta pe Facebook. 
  
 El spune că ştie că unii pur şi simplu nu înţeleg cum este să ai onoare, cuvânt, ruşine. 
  
 "Ştiu că l-au criticat pe Dragnea până au primit o funcţie sau un contract şi pe urmă l-au lăudat! Ştiu că îl slujeau până ieri pe Dragnea şi azi spun ce rău era şi cum era vinovat de toate! Ştiu că îşi închipuie că îi păcălesc iar pe români-a plecat Dragnea şi ei sunt toţi curaţi, frumoşi şi deştepţi-doar Dictatorul era rău! Mă uit la ce fac unii lideri PSD acum şi revăd scenele de la şi după CPEX al PCR din 1989! Cred că au uitat ce s-a întâmplat după 1989 şi cum au terminat oamenii aceia!", spune Ponta, care admite că  a fost între 'acesti indivizi" şi a făcut aproape tot ce făceau şi ei. 
  
 "Am primit de la români un mesaj în 2014-2015 şi vreau să arăt că l-am înţeles! Am muncit şi suferit atâta timp că să dovedesc că m-am schimbat în bine-există ceva pe lume care să mă facă să revin în “mlastina”?!? NU Echipă ProRomania merge mai departe-pe un drum pe care l-am ales , foarte dificil ; dar este drumul corect! Îi ateptam alături de noi pe toţi cei care nu îşi vând sufletul pentru bani, funcţii şi avantaje meschine!", conchide fostul lider PSD. 

Gabriela Firea a declarat luni, întrebată dacă ar trebui să revină colegi în partid, : "Categoric da, le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEX-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD, aşa este normal, domnul Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari general, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat, la fel domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat pe acea scrisoare".

"Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă pur şi simplu în partid, atunci să se stabilească o alianţă între PSD şi PRO România. Bineînţeles, aceasta este o dorinţă a mea, nediscutată cu ceilalţi colegi din Comitetul Executiv, este normal ca să existe nişte întâlniri în perioada următoare şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziei lor, eu îmi exprim o opinie personală", a spus Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.