Liderul Pro România Victor Ponta anunţă că cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenţi joi la moţiunea de cenzură şi vor vota vedere ”pentru binele tuturor” şi afirmă că doi deputaţi puşi de USR pe listă - Oana Bîzgan şi Adrian Dohotaru ”au bătut palma” cu PSD

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Cei 30 de deputaţi şi senatori ProRomania vor fi prezenţi mâine la moţiunea de cenzură şi vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor”, spune Ponta. 
  
 El are şi două constatări suplimentare.   
 ”Am crezut că am trăit cele mai dificile momente din viaţă mea politică înainte de moţiunea de cenzură din Aprilie 2012 împotrivă Guvernului PDL / sunt extrem de uimit şi dezamăgit să constat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile-promisiunile, ameninţările, dezmăţul de bani murdări şi bani publici la care s-au dedat Dăncilă, Arsene, Fifor & Co a depăşit, din păcate, urâciunea PDL şi a lui Basescu”,spune Ponta. 
  
 El adaugă că ar vrea că Dan Barna şi colegii de la USR să înveţe din lecţia din aceste zile că este uşor să-i critici pe alţii. 
  
 ”Iata că doi deputaţi puşi de ei pe lista ( Oana Bîzgan şi Adrian Dohotaru ) au bătut palma fără niciun scrupul cu PSD şi Dăncilă / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, susţine Ponta. 

Adrian Dohotaru, fost membru USR, în prezent deputat independent, s-a întâlnit miercuri cu ministrul Tranaporturilor Răzvan şi a obţinut pronisiunea  că vor fi scoase de pe lista lacurilor navigabile Tarniţa şi Beliş-Fântânele.

Oana Bîzgan va participa la Londra. la un program de fellowship dezvoltat de World Economic Forum în colaborare cu Apolitical Academy.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.