Politicienii din România au sărbătorit Crăciunul alături de familie, postând pe Facebook imagini cu copiii, langă brad, alături de urări cu ocazia acestei sărbători. Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu şi ministrul Familiei, Gabriela Firea s-au fotografiat împreună cu copiii, lângă bradul împodobit, în timp ce premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au preferat o felicitare cu un mesaj scurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragii mei, Vă mulţumim celor care ne-aţi fost alături anul acesta, cu atat de multe întâmplări şi sper că nu v-am supărat prea mult.Vă urăm să aveţi sărbători bune, sa fiţi sănătoşi, optimişti, sa vă puneţi in valoare, să credeţi că imposibilul e posibil!!! Crăciun fericit!”, a scris preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

Aceasta s-a fotografiat alături de familie, lângă bradul de Crăciun.

Şi ministrul Familiei, Gabriela Firea, a scris: ”Îi mulţumim Moşului că a ajuns în Ajun şi la noi. Crăciun binecuvântat tuturor!”. Aceasta a postat o imagine în care se află alături de cei doi copii şi de soţul său, primarul Florentin Pandele, dar şi alături de Moş Crăciun.

 

 

”Vă dorim Crăciun fericit, dragi prieteni! Să vă fie inima plină de bucuria naşterii pruncului Iisus, cu iubire pentru familie şi prieteni, cu noroc şi sănătate, cu belşug în case şi clipe minunate! La mulţi ani!, a scris ministrul Cercetării şi Digitalizării pe Facebook, în imagine fiind alături de soţia sa.

Premierul Nicolae Ciucă a postat o imagine cu ornamente de brad şi mesajul ”Sărbători fericite şi un an nou mai bun”. 

Şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ales mesajul: Sărbători fericite!, pe un fundal roşu. 

 

Liderul USR Cătălin Drulă şi-a fotografiat cei doi copii, cu mesajul: Ei sunt minunile mele de Crăciun. Să aveţi sărbători fericite alături de familie”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.