Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora vorbeşte, într-un interviu acordat News.ro, despre priorităţile sale ca primar şi despre motvele pentru care vrea să intre în administraţie. Despre contracandidatul său de la PSD, actualul primar Robert Negoiţă, spune că a ridicat schele pe multe blocuri, pentru a tăia panglici, dar în multe situaţii lucrările nu sunt de calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristina Pocora mai declară că una dintre principalele probleme ale Sectorului 3 este ” o proastă şi nechibzuită gestionare a banului public” şi dă ca exemplu concluziile unui raport al Curţii de Conturi pe 2014.

Candidatul PNL afirmă că îşi propune construirea în Sectorul 3 a unui spital, alte priorităţi fiind creşterea numărului de creşe şi de grădiniţie, dar şi spaţiile verzi.

Pocora îl acuză pe Robert Negoiţă că îşi face campanie pe banii Primăriei şi îşi anunţă intenţia de a solicita un audit, dacă va fi aleasă primar.

Interviul acordat News.ro de candidatul PNL la Primăria sectorului 3 va fi difuzat la ora 11.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.