Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că parlamentarii din coaliţie vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, dar nu vor vota, precizând că are "totala convingere" că aşa vor sta lucrurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Şi la nivelul coaliţiei şi în partid am luat decizia la moţiunea de cenzură să fim prezenţi şi să nu votăm, astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a declarat, marţi la Parlament, Ludovic Orban.
 
Întrebat dacă are garanţia că toţi parlamentarii PNL nu vor vota la moţiunea de cenzură, Ludovic Orban a răspuns: "100%. Am încredere în parlamentarii PNL. Am luat decizia de a fi prezenţi şi de a nu vota moţiunea, decizie care e luată la nivelul coaliţiei şi am totala convingere că niciun parlamentar din cadrul coaliţiei majoritare, indiferent că e parlamentar al PNL, al USR-PLUS, al UDMR sau din grupul minorităţilor nu va vota moţiunea”.
 
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, luni seară, că textul moţiunii de cenzură este finalizat, fiind negociat cu partenerii sociali şi toti susţinătorii. Ciolacu anunţa că textul se referă la ”acest guvern dezastruos”. Ciolacu afirma că există oameni din PNL care ar vrea să voteze moţiunea de cenzură.
 
Moţiunea va fi depusă miercuri şi va fi votată săptămâna viitoare, preciza Ciolacu.
 
Liderul PSD mai spunea că vor fi duse negocieri cu toate partidele politice dispuse să voteze moţiunea, inclusiv cu parlamentari PNL. Titlul moţiunii este „România EŞUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîţu”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.