PNL va solicita Ministerului Energiei şi Ministerului Dezvoltării urgentarea semnării ordinului comun privind finanţarea de 1,7 miliarde de euro, necesară autorităţilor locale, pentru dezvoltarea reţelelor de distribuţie de gaze, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. El a arătat că a trecut un an de la adoptarea acestei finanţări, cea mai mare semnată de către un Guvern pentru reţelele de distribuţie de gaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al PNL a afirmat că formaţiunea va solicita Ministerului Energiei şi Ministerului Dezvoltării urgentarea semnării ordinului comun privind acea finanţare de 1,7 miliarde de euro, atât de necesară realizării de către autorităţile locale a reţelelor de distribuţie de gaze. 

Ionuţ Stroe a arătat că această finanţare este cea mai mare pe care Guvernul a a asigurat-o pentru investiţii legate de asigurarea gazului metan şi este cuprinsă în Programul Naţional de Investiţii, fiind necesarară autorităţilor locale. 

”Este evident că, la un an de la aprobarea acestei finanţări în cadrul Programului Naţional de Investiţi, aşteptarea lor este mare”, a mai spus Ionuţ Stroe, după şedinţa Biroului Executiv al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.