Filiala PNL Sector 5 a votat, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL, se arată într-o postare a organizaţiei. Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, a afirmat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Partidul Naţional Liberal, filiala Sector 5, a votat în această seară, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL. Întruniţi în şedinţă extraordinară, membrii PNL Sector 5 au acordat preşedintelui Dan Meran mandat să voteze întrunirea Consiliului Naţional al PNL pentru convocarea unui congres extraordinar, în vederea alegerii unui nou preşedinte”, se arată în postare.
 
“Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, care să se bucure de o cotă de încredere ridicată, nu doar în rândul membrilor PNL, ci şi în rândul tuturor românilor. Pentru acest motiv, Filiala PNL Sector 5 a considerat că este necesară o schimbare la nivelul conducerii partidului, încredinţându-mi în această seară mandat pentru a solicita declanşarea alegerilor în PNL.” a declarat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.
 

Liderii PNL au discutat, joi, la Vila Lac, cu preşedintele partidului, Florin Cîţu, care le-a transmis că nu demisionează din funcţie. Vineri are loc o şedinţă Bex iar duminică va avea loc Consiliul Naţional, forul care va convoca Congresul extraordinar al partidului,  pe 10 aprilie, au precizat surse liberale pentru News.ro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.