Liberalii organizaţiei PNL Sector 4 au decis vineri să îl excludă din partid pe Robert Cristian-Florea, ales vineri viceprimar al sectorului, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Respingem categoric acest mod de a face politică, iar organizaţia PNL Sector 4 îl va înlocui de urgenţă pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat PNL. Vom contesta votul din şedinţa de vineri, prin care au fost aleşi viceprimarii din acest sector şi vom reface majoritatea politică în Consiliu, astfel că această victorie a primarului Băluţă este doar una de moment. Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetăţenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”, arată un comunicat de presă al filialei.

Consiliul Local al Sectorului 4 a ales vineri doi viceprimari, Mădălina-Magdalena Stancu, consilier ales din partea grupului politic PSD – PPUSL, şi Robert-Cristian Florea, consilier ales din partea grupului politic PNL.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Grupul PSD i-a propus pe Mădălina Stancu şi pe Cosmin Bărbălău, iar Grupul PNL pe Robert Florea şi pe Diana Ştefana Baciună. USR, Plus şi PMP nu au avut nicio propunere. Consilierii PNL şi USR PLUS nu şi-au exprimat votul, nemulţumiţi că nu li s-a aprobat procedura de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.