Reprezentanţii PNL afirmă că "PSD minte în mod ordinar" în încercarea de a se dezice de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, iar acesta ar putea să fie numit "Aurelian Firea". Ei susţin că angajaţi ai Primăriei au încercat să-l intimideze pe Nicuşor Dan. "Considerăm că prin acest gest Gabriela Firea şi camarila sa au depăşit o linie roşie şi au demonstrat încă o dată că sistemul mafiot pe care îl reprezintă nu are nimic în comun cu interesele bucureştenilor", arată PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gabriela Firea şi PSD l-au trimis pe Aurelian Bădulescu la conferinţa de presă a candidatului PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, ca să stârnească un scandal şi să-i împiedice exprimarea liberă. Mai mult, Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că Gabriela Firea foloseşte persoane plătite din banii bucureştenilor, aşa cum sunt viceprimarul Capitalei şi alţi directori ale unor regii aflate în subordinea Primăriei Capitalei, pentru a-l intimida pe Nicuşor Dan", se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Reprezentanţii PNL susţin că viceprimarului ar putea să îi fie schimbat numele în "Aurelian Firea".

"Prin urmare, PSD minte în mod ordinar în încercarea de a se dezice de domnul Bădulescu, căruia putem să îi schimbăm numele în Aurelian Firea. Actualul viceprimar este coada de topor a doamnei Gabriela Firea şi execută întocmai toate ordinele Primarului General. S-au descalificat şi au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi singurul lor obiectiv este să îi atace pe cei care spun adevărul despre administraţia catastrofală a Gabrielei Firea", afirmă aceştia.

Ei spun că "apariţia ameninţătoare" a reprezentanţilor PSD la o conferinţă de presă a opoziţiei este specifică regimulor dictatoriale.

"Considerăm că prin acest gest Gabriela Firea şi camarila sa au depăşit o linie roşie şi au demonstrat încă o dată că sistemul mafiot pe care îl reprezintă nu are nimic în comun cu interesele bucureştenilor, cu dezvoltarea şi modernizarea oraşului sau cu viaţa politică dintr-o democraţie funcţională. Apariţia ameninţătoare a reprezentanţilor PSD la o conferinţă de presă a opoziţiei este un gest pe care nu l-am mai văzut niciodată în democraţiile occidentale consolidate, este un gest propriu doar regimurilor dictatoriale din Rusia, China, Turcia, adică ţările pe care le admiră liderii PSD. PSD a pierdut susţinerea alegătorilor din Capitală, iar reacţia faţă de Nicuşor Dan arată acest lucru. Practic, acum PSD este în logica de a cuceri «cu japca» primăria Capitalei", mai spun reprezentanţii PNL.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.