Preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, luni, că mitingul partidului în care vor fi prezentaţi candidaţii la alegerile parlamentare şi programul de guvernare şi care era stabilit pentru 5 noiembrie a fost mutat pe 6 noiembrie, precizând că tot în acel week-end va avea loc şi Consiliul Naţional, pentru validarea propunerii ca Dacian Cioloş să fie premierul PNL la alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a menţionat că s-a decis ca şedinţa Consiliului Naţional să aibă loc în acelaşi week-end cu mitingul din Bucureşti. ”Nu am discutat despre prezenţa premierului Dacian Cioloş la eveniment”, a adăugat ea.

PNL a publicat luni dimineaţă solicitarea adresată Primăriei Capitalei pentru organizarea unui miting în data de 5 noiembrie, precum şi înregistrarea acesteia la primărie, exprimându-şi speranţa că în prima parte a acestei săptămâni manifestaţia să fie autorizată.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Ne aşteptăm ca, în prima parte a acestei săptămâni, Primăria Capitalei să autorizeze mitingul politic organizat de PNL în 5 noiembrie, fără a ni se mai pune beţe în roate. Facem publică, astfel, solicitarea noastră”, este mesajul de pe pagina de Facebook a formaţiunii liberale.

Solicitarea PNL era pentru organizarea unui miting în 5 noiembrie începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei, la care să participe 30.000 de persoane.

Este a doua oară când PNL modifică data acestui miting, după ce iniţial liberalii au cerut aprobare pentru data de 22 octombrie, însă Primăria a semnat târziu avizele pentru aprobarea evenimentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.