PNL Iaşi solicită retragerea ”imediată” de pe liste a candidatului Alianţei USR-PLUS de pe locul 2 Senat, Cristian Berea, fost lider al organizaţiei ”Noua Dreaptă”. ”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL Iaşi solicită retragerea imediată de pe liste a candidatului Alianţei USR-PLUS de pe locul 2 Senat, Cristian Berea. Acesta a fost lider extremist, deţinând funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei neonaziste, antisemite şi nelegionare «Noua Dreaptă»”, a trasmis, joi, PNL Iaşi.

Liderii PNL Iaşi cred că prezenţa lui Berea pe liste este ”o jignire imensă pentru ieşeni”.

”Prezenţa pe locul doi al listei pentru Senat din partea USR-PLUS a celui care a fost vicepreşedinte a organizaţiei ”Noua Dreaptă”, Cristian Berea, este o jignire imensă pentru ieşeni. Este o confirmare a prezenţei unui extremist de dreapta, care a aderat oficial la o organizaţie antisemită, neonazistă şi legionară, în listele pentru Parlament. Solicităm conducerii Alianţei-USR Plus să prezinte motivele pentru care acest extremist, cu funcţie de conducere a unei organizaţii neonaziste, se află pe locul doi în lista candidaţilor pentru Senatul României”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, prim-vicepreşedintele PNL Iaşi.

Acesta consideră că ”prezenţa unui conducător al organizaţiei „Noua Dreaptă” pe liste, este o sfidare grosolană”.

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.