Filiala municipală a PNL Iaşi cere guvernului, într-o rezoluţie adoptată duminică, o atenţie sporită proiectelor Iaşiului care au nevoie de sprijin la nivel central, printre acestea numărându-se sala polivalentă, construcţia sau modernizarea de spitale, dar şi autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În rezoluţia liberalilor ieşeni, votată de către membrii Comitetului de Coordonare Local, se arată că PNL are la Iaşi cel mai bun rezultat din câte a avut vreodată, iar aceste performanţe ”îndreptăţesc echipa liberală de la Iaşi să solicite Guvernului o mai mare deschidere către confirmarea reprezentării Iaşului în structurile executivului”.

„De asemenea, este necesară o atenţie sporită asupra proiectelor care necesită sprijin central, fie că vorbim de construcţia Sălii Polivalente, reabilitarea Colegiului Pedagogic, construcţia sau modernizarea de unităţi spitaliceşti sau modernizarea infrastructurii de transport. Solicităm Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii măsuri adecvate şi hotărâte pentru accelerarea finalizării documentaţiilor pentru Autostrada A8, astfel încât aceasta să se califice a avea execuţia lucrărilor finanţate din viitorul Program Operaţional de Transport”, se arată în rezoluţia liberalilor ieşeni.

În acelaşi document, PNL Iaşi susţine că întârzierea cu care se derulează procesul de stabilire a traseului centurii de nord a municipiului Iaşi provoacă ”îngrijorări masive”.

Pe de altă parte, PNL Iaşi precizează că primăria şi Consiliul Judeţean Iaşi, conduse de liberalii Mihai Chirica şi Costel Alexe, lucrează împreună la proiectele Iaşiului.

„Din păcate ceilalţi actori politici locali reprezentaţi în Parlament aleg să facă o opoziţie perfect neconstructivă inclusiv împiedicând realizarea proiectelor Iaşului. Ori acest lucru este inacceptabil din orice unghi am privi lucrurile, iar electoratul vede şi va taxa acest comportament la vot”, se mai arată în rezoluţia PNL Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.