Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a anunţat că liberalii doresc să interzică participarea la licitaţii din bani publici a firmelor cu acţionariat ascuns. El a vorbit despre cazul Tel Drum, despre care a afirnat îl avea acţionar pe Liviu Dragnea şi semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean, condus tot de Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Roman a afirmat miercuri, că societăţile cu acţionariat ascuns vor putea participa la orice tip de licitaţie dacă declară identitatea acţionarilor.

“V-am spus săptămâna trecută că vom continua lupta cu PSD pentru că nu considerăm închis în cazul Belina. În cazul Belina am reuşit prin Guvernul României să readucem în domeniul public al statului Insula Belina şi braţul Pavel. Mai avem o chestiune de rezovat în sensul adoptării de către Parlament a legii privind interzicerea participării la licitaţii din bani publici a societăţilor cu acţionariat ascuns. Este deja celebrul caz în care Tel Drum care îl avea acţionar pe Liviu Dragnea semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea. Acest lucru nu mai este posibil, iar societăţile cu acţionariat ascuns pot participa la orice tip de licitaţii dacă declară identitatea acţionarilor pe care i-au pitit în spatele acestei prevederi”, a afirmat liderul deputaţilor PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.