Organizaţia Judeţeană a PNL Constanţa a anunţat că a stabilit candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, acesta fiind Florin Mitroi, primarul unei comune de lângă municipiul Constanţa. De asemenea, liberalii au transmis că primarul Vergil Chiţac este susţinut pentru o nouă candidatură la Primăria Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PNL Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că şi-a desemnat candidaţii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru Primăria Constanţa. 
 
“Filiala PNL Constanţa şi-a desemnat candidaţii pentru cele mai importante funcţii politice din judeţ: Florin Mitroi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi Vergil Chiţac pentru Primăria Municipiului Constanţa. Susţinerea PNL pentru cei doi candidaţi, Mitroi şi Chiţac, vine ca semnal de forţă pe care întreaga echipă liberală îl transmite în Constanţa. Intrăm în cursă să câştigăm!  Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o ameninţare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide”, a anunţat PNL Constanţa. 
 
Liberalii au susţinut că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în Consiliul Judeţean Constanţa. 
 
“Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti în administraţie din echipa liberală. Fiecare primar din acest judeţ ştie cum a reuşit Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul Judeţean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul Judeţean are nevoie de un lider şi de o direcţie foarte clară şi noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcţie acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani”, au arătat liberalii.
 
Ei au explicat motivul pentru care Vergil Chiţac este susţinut pentru un nou mandat la Primăria Constanţa.  
 
“Vergil Chiţac a făcut în numai 3 ani pentru Constanţa ceea ce administraţiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani. Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, şcoli reabilitate, parcuri, bulevarde şi parcări, chiar şi transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. Îţi trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănţeni, preponderent din fonduri europene şi să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic”, a adăugat PNL Constanţa. 
 
Florin Mitroi este primar al comunei Valu lui Traian din 2004.
 
Vergil Chiţac este primar al municipiului Constanţa din 2020.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.