Organizaţia Judeţeană a Partidului Naţional Liberal Buzău îşi declară susţinerea pentru Ludovic Orban la şefia PNL, decizia fiind luată în unanimitate în cadrul Biroului Executiv Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”PNL Buzău susţine respectarea prevederilor propriului Statut, setului de principii ale bunei guvernări liberale emis în 4 august 2018 şi respectă forurile de conducere stabilite cu ocazia organizării Congresului Naţional al PNL din 17 iunie 2017, respectiv pe domnul Ludovic Orban, preşedintele ales, fapt certificat de către decizia unanimă adoptată în cadrul Biroului Executiv Judeţean ", a transmis, marţi, PNL Buzău, într-un comunicat de presă. 
 
Totodată, conducerea PNL Buzău consideră că guvernarea ţării ar trebui să fie principala preocupare a membrilor de partid  şi face apel la unitate.
 
”Principala preocupare trebuie să fie actul de guvernare, iar aceste momente cer unitate, clarviziune, hotărâri ferme şi asumate pentru a gestiona situaţia cauzată de provocările sociale actuale", se mai arată în comunicatul liberalilor buzoieni.
 
Pe 19 ianuarie, preşedintele PNL Teleorman, Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului, a spus că filiala va rămâne alături de Ludovic Orban, cel are a dus partidul la guvernare.
 
De asemenea, PNL Argeş a adoptat o rezoluţie de susţinere a lui Ludovic Orban la şefia partidului. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.