Conducerea filialei PNL Baia Mare anunţă că va continua să facă ”opoziţie constructivă” în Consiliul Local, susţinând proiectele care vizează dezvoltarea oraşului, după ce viceprimarul Doru Dăncuş, ”autoproclamat public locotenentul lui Cătălin Cherecheş”, a primit atribuţiile de primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Votul de astăzi din cadrul Consiliului Local Baia Bare a confirmat menţinerea majorităţii care a blocat în ultimii ani dezvoltarea municipiului şi creşterea calităţii vieţii băimărenilor. Aşa cum a anunţat public, Partidul Naţional Liberal, prin consilierii municipali, a votat pentru schimbare la nivelul executivului băimărean, dar, din păcate, majoritatea a susţinut menţinerea în funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar interimar a lui Doru Dancuş, autoproclamat public locotenentul lui Cătălin Cherecheş”, au transmis reprezentanţii PNL Baia Mare, într-un comunicat de presă.

În urma acestui vot, filiala PNL anunţă că va continua să facă ”opoziţie constructivă” la nivelul Consiliului Local, susţinând proiectele care vizează dezvoltarea oraşului şi asigurarea unor condiţii decente de trai pentru băimăreni.

”Vom continua să muncim pentru interesele băimărenilor, aşa cum ne-am angajat în faţa cetăţenilor, şi suntem decişi să nu girăm prin votul consilierilor municipali liberali demersuri ale executivului băimărean care nu au legătură cu interesele cetăţenilor şi ale oraşului. Toţi cei cinci consilieri liberali prezenţi la şedinţa Consiliului Local au votat conform deciziei Biroului Politic Judeţean al partidului, pentru schimbarea de care oraşul are nevoie. Este regretabil însă că unii consilieri locali sunt ghidaţi strict de interese personale, una clamând în spaţiul public, alta votând în Consiliul Local”, a declarat preşedintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota.

Preşedintele PNL Baia Mare consideră că municipiul are nevoie de schimbare, de implementarea unor proiecte care să ducă la dezvoltarea oraşului şi la creşterea nivelului de trai al băimărenilor.

”Prin intermediul consilierilor municipali liberali, vom veghea la corectitudinea deciziilor administraţiei locale şi vom monitoriza proiectele aflate în lucru, precum şi cheltuirea banilor publici”, a precizat Călin Bota.

Prefectul judeţului Maramureş, Rudolf Stauder, a emis, miercurea trecută, ordinul prin care constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al lui Cătălin Cherecheş, în urma condamnării acestuia la cinci ani de închisoare.

Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, Germania. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.