Organizaţia PNL Argeş a anunţat pe pagina de Facebook un concurs în care o condiţie pentru participare este să se dea like la pagina oficială a filialei şi la pagina Alinei Gorghiu, care este preşedinte interimar la PNL Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eşti din Argeş? Eşti îndrăgostit? Atunci avem o provocare pentru tine!  Participă în perioada 14-24 februarie la concursul organizat de PNL Argeş pentru cele mai frumoase gânduri despre persoana iubită! Ce trebuie să faci? Pasul 1: dă like paginii de Facebook a PNL Arges şi a preşedintelui organizaţiei, Alina Gorghiu. Pasul 2: lasă-ne în comentarii la postarea de pe pagina noastră, PNL Argeş, o poză cu tine şi persoana iubită, împreună cu o declaraţie de dragoste!”, scrie în postarea de pe pagina oficială a filialei PNL Argeş. 
 
Organizaţia liberală mai scrie că ”fiecare dintre cei clasaţi în top 4 vor primi ca premiu o ie tradiţională”.
 
”Locul 1 va primi două ii, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 24 februarie, chiar de Dragobete!”, se mai precizează în postare. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.