Ludovic Orban a declarat marţi după depunerea semnăturilor de susţinere pentru candidaţii liberali la alegerile parlamentare, că PNL intră în campanie cu sloganul „Dezvoltăm România”. Liderul formaţiunii a adăugat că „PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Până la această oră, am primit 600.000 de semnături din partea românilor, pentru susţinerea PNL în alegerile parlamentare. Le mulţumesc pentru sprijin şi le garantez că încrederea lor va fi răsplătită. Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European şi cu Referendumul pro Justiţie iniţiat de preşedintele României.  Atât Referendumul cât şi alegerile europarlamentare au reprezentat o victorie a preşedintelui Iohannis şi a Partidului Naţional Liberal şi a părţii din societate care îşi doreşte o democraţie, o Justiţie independentă, o egalitate a cetăţenilor în faţa legii şi care a susţinut că nimeni nu este mai presus  de lege. Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidenţială, în care candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale fără drept de apel,  administrând o înfrângere ruşinoasă pentru PSD şi pentru candidatul PSD”, a afirmat marţi Ludovic Orban.

Ela a mai spus că alegerile generale sunt decisive pentru România şi a îndemnat oamenii să voteze PNL, singurul partid capabil să învingă PSD şi să guverneze bine pentru români.

„A urmat, în 27 septembrie, o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roşii şi cu aproape 1700 de satrapi care s-au luptat pe viaţă şi pe moarte, folosind toate pârghiile legale şi ilegale pe care le-au avut la dispoziţie pentru a-şi salva mandatele. Şi această bătălie a fost câştigată de Partidul Naţional Liberal şi de candidaţii Partidului Naţional Liberal. Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile şi libertăţile oamenilor, de un partid care a vrut să confişte România şi care nu a făcut altceva decât să-şi slujească interesele clientelei politice şi să-şi apere penalii. Toate bătăliile câştigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât şi bătălia prezidenţială, cât şi bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată. Alegerile din  6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze Partidul Naţional Liberal, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD şi are capacitatea de a guverna România şi de a îndrepta România în direcţia corectă. Intrăm în campanie sub sloganul simplu «Dezvoltăm România»”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti, iar Florin Cîţu pe cea la Senat. Mai mulţi miniştri printre care Monica Anisie, Nelu Tătaru, Lucian Bode, Violeta Alexandru, precum şi Cristian Băcanu şi Alexandru Moraru, candidaţii PNL la Sectoare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.