PNL a câştigat alegerile în judeţul Vrancea cu 37,2%, în timp ce PSD a obţinut 30,5%, potrivit rezultatelor provizorii centralizate de către Biroul Electoral Central (BEC).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de către BEC, PNL a câştigat alegerile în judeţul Vrancea cu 37,2%, fiind urmat de PSD cu 30,5%.

”E un rezultat istoric, o responsabilitate, o onoare, o cinste faţă de oamenii istorici ai PNL şi, în acelaşi timp, e datorie de acum faţă de fiecare român, oriunde se află el, de a face ca Romania să meargă spre mai bine, să beneficieze de fonduri europene, de autostradă, de infrastructură”, a declarat preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Alegătorii din Vrancea votau, în mod tradiţional, cu PSD. Consiliul Judeţean Vrancea este condus de social-democratul Marian Oprişan, preşedinte al PSD Vrancea, iar Primăria Focşani este condusă de Cristi Misăilă (PSD).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.