PMP Vrancea a depus, miercuri, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare, iar pe primul loc la Camera Deputaţilor este Neagu Murgu, care vrea să obţină cel de-al doilea mandat de deputat, în timp ce lista de la Senat este deschisă de prim-vicepreşedintele filialei judeţene Mirela Bîznă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii PMP Vrancea au depus la Biroul Electoral Judeţean listele cu candidaţii la alegerile parlamentare. 

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Neagu Murgu, care vrea să obţină cel de-al doilea mandat de deputat. Locurile următoare sunt ocupate de Enache Manolache, Cătălin Romeo Draghia, Rodica Isticioaia, Ion Brăileanu, Cristinel Negru şi Silviu Gheorghe.

La Senat, primul loc este ocupat de prim-vicepreşedintele PMP Vrancea, Mirela Bîznă, urmat de Vasile Ţăranu, Lămâiţa Gălan şi Nicu Tănase.

”Noi o să facem o campanie curată, frumoasă, fără jigniri şi atacuri. Ne vom promova programul politic, pentru că aşa am făcut şi ca deputat. Voi milita pentru sprijinirea cadrelor militare, a pensiilor militare iar ca obiectiv de partid ne propunem obţinerea a peste 10 la sută din voturi în judeţ”, a declarat deputatul Neagu Murgu, preşedintele PMP Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.