Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat miercuri, după ce PMP s-a retras de la votul pentru legile Justiţiei din plenul Camerei Deputaţilor, că trei sferturi dintre cei care vor vota o vor face “ca oile”, la indicaţiile liderului de partid şi şi-a exprimat regretul că PNL şi USR nu au părăsit şedinţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne retragem de la votul final pe aceste legi, din multe alte considerente. În primul rând, nu putem crede că oameni precum Florin Iordache şi alţii, care dădeau foc la ţară în ianuarie cu OUG 13, s-au dat astăzi de trei ori peste cap şi au devenit nişte apărători ai Justiţiei din România. Cum putem gira prin votul nostru final o astfel de mascaradă? Din nefericire, mai bine de trei sferturi dintre cei care vor vota astăzi aceste legi vor vota ca oile. Habar nu au ce votează, vor vota după indicaţiile şefului de partid”, a declarat Turcescu la ieşirea din plenul Camerei Deputaţilor.

De asemenea, Turcescu s-a declarat nemulţumit de decizia PNL şi USR de a rămâne la votul din plen.

“Regret să mai spun un lucru: din păcate, nu ne-au urmat exemplul de a se retrage din comisia specială, la momentul respectiv, şi colegii din opoziţia anti-PSD. Din păcate, faptul că ei au rămas la acea comisie specială, crezând că vor putea lupta cu armele retoricii parlamentare împotriva tăvălugului pesedisto-aldisto-udemerist, au rămas acolo şi au depus amendamente, unele dintre ele chiar susţinute şi de PSD, iar PSD va folosi acest prilej pentru a spune: «Iată, am fost într-un for democratic, în care toate partidele prezentele au putut să îşi depună amendamentele». Vor spune că în sală au fost prezente şi partidele de opoziţie, care, de, aşa este viaţa parlamentară, nu au avut majoritate pentru a-şi impune punctul de vedere”, a continuat deputatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.