Ionut Simionca, secretarul general al PMP, a comentat joi, într-o postare, votul dat la Senat pe majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, el arătând că nu există criză pentru PSD şi PNL, ci doar pentru români şi că, pentru majorarea pensiilor, PSD şi PNL se ceartă public de câteva luni, dar pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, consensul a fost instant şi unanim, aşa cum arată votul de ieri de la Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Criză? Nu există criză pentru PSD şi PNL, ci doar pentru români! Pentru majorarea pensiilor, PSD şi PNL se ceartă public de câteva luni. Pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, consensul a fost instant şi unanim, aşa cum arată votul de ieri de la Senat. În timp ce pensionarii aşteaptă în faţa televizorului să vadă la ce procente se înţeleg PSD cu PNL, armonie politică - fără excepţie - a existat pentru majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, majorarea salariilor bugetarilor şi continuarea angajărilor în sistemul public”, spune Ionuţ Simionca.
 
El anunţă că PMP le cere membrilor Guvernului şi Parlamentului să iasă printre români, să le explice faţă în faţă, cum pentru populaţie nu s-au găsit decât măsuri de compensare cu 25 bani la litru de combustibil, vouchere de 4 lei pe zi, majorări ale pensiilor care nu acoperă decât jumătate din inflaţie şi plafonarea preţurilor la energie doar în anumite condiţii.
 
"Domnilor" guvernanţi, ne-a ajuns cuţitul la os! Cu ce ajutaţi românii care, în plină iarnă, vor sta în frig pentru că nu îşi vor permite plata facturilor? Din birourile de la Parlament şi de la Guvern cum se simte criza?” mai afirmă secretarul general al PMP. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.