Deputaţii PMP anunţă că nu vor vota înfiinţarea unei comisii parlamentare pentru a analiza ”aşa-zisa gaură” de 10 miliarde de lei în bugetul de stat pe anul 2016 şi îi cer preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, să solicite lămuriri de la Ministerul Finanţelor, Corpul de control al premierului şi Curtea de Conturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deputaţii PMP nu vor vota înfiinţarea unei comisii parlamentare pentru a analiza aşa-zisa gaură de 10 miliarde de lei în bugetul de stat pe anul 2016. Mai mult, deputaţii PMP îi cer preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, să precizeze public următoarele: Dacă a solicitat un punct de vedere oficial Ministerului Finanţelor Publice pe această temă şi, dacă da, care este acesta? Dacă a solicitat un punct de vedere oficial Corpului de Control al Prim-Ministrului pe această temă şi, dacă da, care este acesta? Dacă a solicitat un punct de vedere oficial Curţii de Conturi pe această temă şi, dacă da, care este acesta?”, se arată într-un comunicat al PMP.

În cazul în care aceste demersuri nu au fost făcute, grupul deputaţilor PMP îi solicită lui Liviu Dragnea ”să ceară de urgenţă” celor trei instituţii menţionate punctele de vedere privind această situaţie şi să prezinte Parlamentului răspunsurile primite.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Abia apoi Parlamentul va putea decide în cunoştinţă de cauză”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.