Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a scris luni, pe Facebook, că nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose în frunte, deoarece ar fi împotriva tuturor lucrurilor în care crede, iar el nu este „bătaia de joc” a numănui, fiind lamentabil ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus că, după moţiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi...”, a precizat social-democratul.

Pleşoianu a ţinut să precizeze că insistă ca nimeni din partid să nu încerce să îl convingă să voteze un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose în frunte. „Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct”, a conchis Liviu Pleşoianu.

Este pentru a doua oară când deputatul Pleşoianu are o luare de poziţie critică la adresa conducerii PSD, prima fiind marţea trecută când a spus că este inadmisibil ca liderii partidului să negocieze chestiuni importante cu UDMR fără să ceară în prealabil opinia grupului parlamentar social-democrat. Pleşoianu susţinea că va face ”zile negre” conducerii PSD.

”Votez mâine moţiunea numai pentru că eu am convingerea de nezdruncinat că Ponta şi Grindeanu sunt doar rotiţe ale Sistemului. Dar, începând de mâine şi cât voi mai fi în acest partid, conducerea actuală a PSD va avea zile negre cu mine! Cum să nu consulţi parlamentarii partidului înainte să te apuci să negociezi aşa ceva cu UDMR??? Este Inadmisibil! Punct. Nu mai merge aşa...”, a scris Liviu Pleşoianu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.