Fostul deputat PSD Petre Florin Manole a afirmat că edilul Sectorului 1 Clotilde Armand va purta toată responsabilitatea pentru orice eventuală tragedie şi fiecare pacient care va avea de suferit pentru că nu mai face investiţii în cele patru spitale din Sector - Floreasca, Grigore Alexandrescu, Oftalmologic şi de Arşi. Reacţia vine după ce reprezentanţii Consiliului Local al Sectorului 1 au avut pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre prin care terenurier şi clădirile aferente a patrul spitale sunt transmise din administrarea Consiliului Local Sector 1 în cea a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Clotilde Armand, porţi toată responsabilitatea pentru orice eventuală tragedie, pentru fiecare pacient care va avea de suferit, pentru orice lipsuri pe care le va resimţi personalul medical. Va fi vina ta şi a tuturor consilierilor locali USR, PNL şi PMP care te-au sprijinit în această decizie abuzivă şi păguboasă!
 
Ani de zile, Primaria Sectorului 1 a investit zeci de milioane de lei în cele 4 spitale – Floreasca, Grigore Alexandrescu, Oftalmologic şi de Arşi. Investiţii, de la renovări până la corp nou de clădire, de la vestiare până la ATI, numeroase dotări. Alte milioane cheltuite pe utilităţi. În pandemie, materiale de protecţie pentru cadrele medicale, pentru personal. Asta în timp ce întregul sistem sanitar a avut şi are mari deficienţe de Investiţii şi materiale. Se poate spune că aceste 4 spitale sunt printre spitalele decente din România.
 
Imaginaţi-vă însă aceste spitale fără bugete, fără Investiţii, fără contribuţia celei mai bogate comunităţi locale – sectorul 1 din Bucureşti. Aceste Investiţii s-au făcut în interesul tuturor, pentru că în aceste spitale nu se tratau doar cetăţenii din sectorul 1, ci din tot Bucurestiul, din toată ţara. Spitalele vor avea de suferit fără aceste investitii, mai ales acum. Pacienţi vor avea de suferit. Vei fi responsabilă, din cauza incompetenţei tale!”, a scris Petre Florin Manole joi pe Facebook. 
 
Consiliul Local al Sectorului 1 a avut pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre care prevede transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor şi clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.