Petre Daea a anunţat, joi pe Facebook, că a fost externat din Spitalul Matei Balş, unde era internat deoarece avea COVID-19. Fostul ministru al Agriculturii a scris: „În momentele grele descoperi caractere şi prieteni. Cu ochii suferinţei priveam speranţa revederii. Am depăşit momentul cu sprijinul cadrelor medicale, a căror lumină a ochilor, ce străbătea vizierele, îmi dădea posibilitatea să identific pe semenii noştri care au stat pavăză lângă patul bolnavilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi (joi - n.r.), las lacrima bucuriei pe scările ieşirii din Spitalul Matei Balş. În momentele grele descoperi caractere şi prieteni. Cu ochii suferinţei priveam speranţa revederii. Am depăşit momentul cu sprijinul cadrelor medicale, a căror lumină a ochilor, ce străbătea vizierele, îmi dădea posibilitatea să identific pe semenii noştri care au stat pavăză lângă patul bolnavilor. Alături de doi camarazi mai tineri, de 32, respectiv 50 ani, am împărţit bucuria vindecării, devenind prieteni. Cu gândul la binele nostru şi al tuturor, mă întorc în lumea comunicării pe Facebook pentru a mulţumi celor care mi-aţi fost alături în fel şi chip. Un supliment de respect şi recunoştinţă pentru cei ce m-au ajutat să iau drumul spre spital: soţia Camelia, colegii Ciolacu, Stănescu, profesorii Rafila şi Cercel. Ei m-au adus în spitalul Matei Balş, dându-mă pe mâna roboţilor umani, care prin oglinda vizierei ne dădeau speranţa victoriei cu duşmanul nevăzut şi din nefericire uneori bagatelizat”, a afirmat Petre Daea, în postarea pe Facebook.
 
Social-democratul i-a îndemnat pe oameni să fie vigilenţi şi să respecte regulile, pentru că „virusul nu stă la semafor”.
„Cu un echilibru şi cu o acurateţe de apreciat, mass-media a făcut public acest episod de infectare a mea şi a soţiei. Le mulţumesc tuturor! Împărtăşind bucuria revederii şi a comunicării vă îndemn să rămâneţi vigilenţi, să ne revedem sănătoşi, să bem simbolic speranţa binelui pentru fiecare. Virusul nu stă la semafor, să ne ferim noi de el prin respectarea regulilor. Vă urez sănătate, Dumnezeu să ne aibă în pază pe toţi!”, a completat Daea.
 
Fostul ministrul al Agriculturii în guvernarea PSD Petre Daea a declarat, vinerea trecută pentru News.ro, că este internat de trei zile la Spitalul Matei Balş, fiind confirmat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus. El a adăugat că se simte bine.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.