Peste 600 de lumânări du fost aprinse pe treptele din Piaţa Universităţii joi seară, în memoria eroilor din Decembrie 1989.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mihai Enache, preşedintele AUR Bucureşti, alături de peste 250 de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, au adus joi, 21 decembrie, un omagiu eroilor Revoluţiei Române. Cu prilejul împlinirii a 34 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, aceştia au aprins peste 600 de lumânări pe treptele din Piaţa Universităţii”, anunţă filiala Bucureşti a AUR.

De asemenea, a fost depusă  o coroană de flori la Sala Dalles, locul în care primul erou al Revoluţiei din Bucureşti, Mihai Gîtlan, a fost împuşcat mortal, conform sursei citate.

„Le suntem recunoscători martirilor care şi-au dat viaţa pentru idealul libertăţii tuturor românilor. Nu îi vom uita nicicând! Eroii nu mor niciodată!”, a declarat la comemorare Mihai Enache, preşedintele AUR Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.