Peste 6.000 de ieşeni au ocupat Piaţa Unirii, joi seara, imediat după terminarea mitingului regional al PSD, oamenii scandând lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gardurile metalice instalate în jurul Pieţei Unirii au fost ridicate de către jandarmi la câteva zeci de minute după terminarea mitingului PSD, astfel că oamenii veniţi să protesteze faţă de Liviu Dragnea au ocupat întreaga piaţă.

La un moment dat, au apărut schimburi de replici între susţinători ai PSD rămaşi în piaţă, în număr de câteva zeci, şi protestatari, însă nu au existat incidente.

Protestatarii au cântat imnul naţional, apoi au scandat minute în şir "Hoţii, hoţii" şi "PSD, ciuma roşie".

După ce au manifestat în Piaţa Unirii timp de o oră, oamenii au pornit în marş pe străzile oraşului.

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting regional la care au participat peste 10.000 de membri şi simpatizanţi. Piaţa Unirii a fost delimitată cu garduri metalice, iar pe scena amplasată a avut loc un spectacol folcloric, iar ulterior liderii PSD Liviu Dragnea, Rovana Plumb şi candidaţi la alegerile europarlamentare au ţinut discursuri.

Dincolo de garduri, s-au adunat alte câteva mii de persoane pentru a protesta faţă de PSD şi Liviu Dragnea, liderul social-democrat fiind huiduit pe tot parcursul discursului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.