Peste 1.000 de vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali ai Partidului Mişcarea Populară se reunesc sâmbătă la Palatul Parlamentului, pentru a alege conducerea Ligii aleşilor locali ai partidului. ”Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL”, a afirmat liderul PMP Eugen Tomac înaintea reuniunii. el consideră că PMP trebuie să strângă rândurile şi să construiască ”o alternativă credibilă la actuala putere care nu aude, nu vede şi nu înţelege România reală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La eveniment, care începe la ora 12.00, sunt aşteptaţi ăi  şi reprezentanţi ai altor partide invitaţi să transmită un mesaj celor prezenţi la reuniune.

Alegerea conducerii Ligii Aleşilor Locali ai PMP, pregătirea partidului pentru alegerile din 2024 şi consolidarea opoziţiei de dreapta faţă de actuala majoritate parlamentară sunt cele mai importante subiecte de pe agendă, potrivit unui anunţ al formaţiunii.

”Liga Aleşilor Locali ai PMP este un prilej deosebit pentru a discuta despre principalele direcţii de acţiune ale celui mai important partid de opoziţie din administraţia publică locală din România şi principalul barometru al problemelor cu care se confruntă societatea românească astăzi”, subliniază PMP.

”Suntem o voce importantă în administraţia publică locală şi vom continua să spunem adevărul. PSD şi PNL cred că pot minţi, şantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecinţe. Noi însă suntem hotărâţi să apărăm fiecare român curajos din această ţară care vrea să facă politică liber şi exclusiv în interesul oamenilor. Baronimea locală din toată ţara s-a desprins complet de realitatea omului de rând. Acum, în prag de iarnă, toţi stau pitiţi şi fug de cetăţeni. Au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziţi de ziua de mâine. Au promis că vor construi spitale şi nu au construit nimic. Au promis că vor construi şi vor renova şcoli, dar mii de instituţii de învăţământ au grupul sanitar în curte. Au promis oraşe şi comune cu drumuri asfaltate, însă suntem în continuare ţara europeană cu cele mai multe drumuri publice, la fel ca acum un secol. Au promis că oamenii se vor simţi în siguranţă pe străzile României, dar în continuare clanurile de tip mafiot înspăimântă cetăţenii. Românii nu mai cred în nimeni şi nimic. Nu mai au niciun fel de aşteptări de la politicieni”, a scris sâmbătă pe Facebook liderul partidului, Eugen Tomac.

În opinia sa, este necesar ca PMP să strângă rândurile şi să construiască ”o alternativă credibilă la actuala putere care nu aude, nu vede şi nu înţelege România reală”.

”Fiecare om, fiecare comună, fiecare oraş merită un nou început, iar noi avem obligaţia să-l construim împreună. Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL!”, conchide Tomac.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.