Deputatul PNL, Pavel Popescu, a declarat joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că a existat în viziunea Guvernului, pe partea liberală, o asumare a unor reforme. ”Trebuie să fim oneşti, nu se văd astăzi”, a menţionat el. Despre măsurile sociale impuse de PSD în Guvern, Popescu a arătat că există o temere clară cu privire la acest subiect, din partea specialiştilor din PNL, că se apasă pedala pe aceste măsuri şi lărgirea acestui buget care este limitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi avem o discuţie despre cota unică şi impozitarea progresivă. O prostie impozitarea progresivă, cota unică trebuie solidificată sau identificată”, a spus deputatul PNL, arătând că trebuie făcută o remodelare fiscală pe termen lung pe care au găsit-o mereu în acest dialog cu FMI.

Despre relaţia cu FMI, Pavel Popescu a spus că ”nu a fost un dialog al biciului, lumea are tendinţa să spună că FMI vine în România să dea cu biciul, să te pună să te împrumuţi şi să tai salarii şi pensii”.

”A existat, în viziunea Guvernului, pe partea liberală, o asumare a unor reforme. Trebuie să fim oneşti, nu se văd astăzi, nici nu au cum să se vadă într-un termen atât de scurt”, a arătat Popescu, precizând că în plus există şi ”această dualitate pe parte guvernamentală, între ceea ce este partea socialismului şi ce e liberalismul. 

Pavel Popescu a mai spus că Guvernul are un premier PNL care ţine un echilibru bun pe ceea ce înseamnă guvernare, ”dar avem o interdependenţă a celor două partide care este greu de gestionat”. 

Despre măsurile sociale impuse de PSD, Pavel Popescu a spus. ”Nu le reproşăm deocamdată nimic, există o temere clară cu privire la acest subiect, din partea specialiştilor din PNL, că se apasă pedala pe aceste măsuri şi lărgirea acestui buget care este limitat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.