Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat miercuri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că el şi-a îndeplinit măsurile prevăzute în programul de guvernare, dar i se pare normal să se supună deciziei pe care partidul o va lua cu privire la o posibilă remaniere, în condiţiile în care a fost numit pe această funcţie şi nu a dat concurs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu cred că am îndeplinit măsurile care au fost prevăzute în programul de guvernare, suntem la zi. Eu am fost numit în această funcţie, nu am dat concurs, deci partidul va decide, conducerea partidului va decide ce se va întâmpla şi mă supun deciziei respective. Mi se pare normal”, a afirmat Pavel Năstase.

Întrebat ce va face dacă premierul Sorin Grindeanu îi va cere să rămână alături de el în Guvern, ministrul a spus că şi prim-ministrul face parte din acelaşi partid.

„Şi premierul face parte din acelaşi partid, tot din PSD şi eu cred că azi va fi o întâlnire de analiză, de discuţii şi de luat decizii”, a răspuns el.

Năstase a ţinut să precizeze că „această evaluare s-a realizat în mod continuu, şi se face o analiză pe trimestru”.

Ministrul a susţinut că nu îşi aduce aminte de demisiile în alb pe care şi le-au depus membrii Cabinetului la preluarea portofoliilor, în condiţiile în care el nu şi-a dat o asemenea demisie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.