Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susţine că la nivelul Executivului funcţionează trei guverne într-unul, el afirmând că reprezentanţii fiecăreia dintre forţele politice care se află la guvernare constituie un guvern separat de celelalte şi că miniştrii USR-PLUS se comportă "de parcă ar fi în opoziţie". El afirmă că PSD este dispus să preia guvernarea, dar că nu poate preciza "în ce formulă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La ora asta trăim într-un haos generalizat. Practic, sunt trei guverne într-un guvern. (...) Unul dintre guvernele astea se comportă mai mult de parcă ar fi în opoziţie şi mă refer la guvernul USR-PLUS. (...) Practic, nu mai înţelege nimeni nimic”, a afirmat Paul Stănescu, marţi seară, la Antena 3.
 
Stănescu a catalogat drept "un joc inteligent" ceea ce face preşedintele PNL, Ludovic Orban, atunci când spune "Cîţu nu face aia". 
 
"Practic, primul ministru nu conduce. Orban se ceartă cu Cîţu pentru că ei vor avea un congres cât de curând, la care Cîţu şi-a anunţat intenţia să candideze”, a mai afirmat secretarul general al PSD. 
 
Paul Stănescu a făcut referire şi la preşedintele Klaus Iohannis. 
 
"Preşedintele cred că-şi dă seama că a greşit foarte grav că a adus la putere o coaliţie pierzătoare”, a susţinut el. 
 
Stănescu a vorbit despre sondaje de opinie care arată că PSD este la 35% în preferinţele electoratului, cu 15 procente peste PNL. 
 
"În momentul în care guvernul nu mai este credibil, el trebuie să plece, e singura soluţie”, susţine el.
 
Întrebat dacă PSD ar participa la un guvern de uniune naţională, Paul Stănescu a spus că PSD vrea să vină la putere, dar nu poate preciza în ce formulă. 
 
"Orice partid vrea să vină la putere şi PSD a demonstrat de fiecare dată că e un partid responsabil pentru ţară. Sigur, nu pot să descriu acum în ce formulă ar fi să facem o guvernare, dar PSD a demonstrat de fiecare dată când a fost la guvernare, oamenii au dus-o mai bine, a fost creştere economică”, a mai susţinut Stănescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.