Paul Stănescu, propus la Ministerul Dezvoltării, a declarat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că este mândru de prietenia pe care o are cu Liviu Dragnea, pe care îl cunoaşte de foarte mult timp. La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea le-a spun jurnaliştilor, după ce aceştia l-au întrebat pe Paul Stănescu cum sunt relaţiile dintre el şi premier, să iasă din „paradigma confruntărilor”, pentru că, deşi este prieten vechi cu Stănescu, premierul a avut de câştigat, pentru că este un „om bun în Guvern”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu pot să neg că nu sunt prieten cu preşedintele Liviu Dragnea, ne cunoaştem de foarte mulţi ani de zile. Cu cine sunt prieten, spun lucrul ăsta, deci dacă vreţi, chiar sunt mândru că sunt prieten cu Liviu Dragnea”, a declarat Paul Stănescu, la ieşirea din sediul PSD.

Întrebat ce relaţii are cu premierul Mihai Tudose, el a spus că sunt „foarte bune” şi că toţi colegii de partid îi sunt prieteni, însă pe Liviu Dragnea îl cunoaşte de mai mult timp.

„Foarte bune. E colegul meu, foarte bune. Toţi colegii mei sunt prieteni, dar pe domnul Dragnea, insist să spun, ne cunoaştem cred că dinainte de 90”, a spus Stănescu.

Liviu Dragnea le-a spus jurnaliştilor să iasă din „paradigma confruntărilor” şi a adăugat că nu prietenia lor veche a contat. Dragnea a spus că premierul Mihai Tudose „iese câştigător”.

„Încercaţi să ieşiţi din această paradigmă a echipelor, a confruntării. Nu există aşa ceva. Îmi este prieten vechi, nu asta a contat. E prieten cu mine, cu Mihai, dar de-aici iese câştigător Mihai Tudose, premierul, pentru că este un om bun în Guvern”, a spus preşedintele PSD.

Întrebat despre dosarul penal in rem pentru abuz în serviciu în care ar fi vizat, Paul Stănescu a spus că nu ştie despre ce e vorba.

„În viaţa mea n-am fost chemat, n-am dat cu subsemnatul, nu ştiu despre ce vorbiţi. Vă rog să mă credeţi că nu ştiu. Nu m-a întrebat nimeni nimic”, a spus Stănescu.

Întrebat, de asemenea, dacă este dispus să-şi dea demisia dacă va începe urmărirea penală pe numele său, Stănescu a declarat că va vedea atunci: „Vedem la vremea respectivă, să nu anticipăm lucruri, că nu e bine”.

Paul Stănescu, propus la Ministerul Dezvoltării, are 60 de ani, este senator, absolvent al Facultăţii de Agronomie din Craiova şi al unui curs de management economic, a fost pe rând, din 1982, când a terminat facultatea, director al Fabricii de conserve Caracal, director al IAS Studina, director Agromec Vişina şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, funcţie pe care a deţinut-o timp de două mandate.

Ca senator, este co-semnatar pentru 19 iniţiative legislative şi a avut 9 declaraţii politice, pe diverse teme: „Referendumul pentru familie, un demers corect şi legitim pentru clarificarea art. 48 din Constituţia României”, „PSD a promis o guvernare axată pe programul de guvernare, şi nu pe interesele înguste ale unor personaje politice”, „Ostilitatea PSD-ului faţă de capitalul străin nu este decât folclor urban” sau „Bunăstarea românilor în România şi UE se măsoară în cifre şi promisiuni îndeplinite”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.